Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-28@07:06:05 GMT

سناریوهای مهم پس از اعلام نتایج انتخابات آمریکا

تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۸۵۳۶۳۴

سناریوهای مهم پس از اعلام نتایج انتخابات آمریکا

هفته‌های پس از انتخابات آمریکا می‌تواند خطرناک‌ترین هفته‌های این کشور از زمان جنگ داخلی باشد.

به گزارش مشرق، اگر «دونالد ترامپ» ببازد، ممکن است تسلیم نشود و او همچنان بخواهد با تمام قدرت رییس جمهور آمریکا باقی بماند؛ حامیان ترامپ احتمالا به این فکر می افتند که در انتخابات تقلب شده است؛ موضوع تقلب بذری است که دونالد ترامپ ماه ها در دل مردم آمریکا کاشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ببینید: فیلم/ تماشای دسته‌جمعی نتایج شمارش آرای انتخابات آمریکا

«نیویورک تایمز»، در گزارشی ضمن بیان این مطلب، نوشته است «ترامپ فرماندهی ارتش، وزارت دادگستری و بخشی از دستگاه های اطلاعاتی را بر عهده دارد؛ ترامپ از قبل می داند که دادگستری منهتن در حال تحقیق در مورد امور مالی مشکوک او است؛ ترامپ می داند به محض خروج از دفتر ریاست جمهوری ممکن است با اتهاماتی روبرو شود و دیگر مورد عفو فدرال قرار نگیرد.»

این گزارش در بخش دیگری می‎افزاید «ترامپ طعم قدرت را چشیده و نمی تواند جهانی را تصور کند که در آن هیچ جایگاهی ندارد؛ از دست دادن یک دوره ریاست جمهوری برای وی فوق العاده شرم آور است؛ در این صورت پس از ۲۸ سال، ترامپ نخستین رییس جمهوری خواهد بود که نتوانسته پیروزی مجدد در انتخابات را به دست آورد.»

بیشتر بخوانید: تحلیلگران عرب زبان: بایدن پیروز انتخابات خواهد بود

نگارنده این گزارش می‎افزاید «همه گیری ویروس کرونا همچنان ادامه خواهد داشت، اما ترامپ که به طور مداوم کرونا را نادیده گرفته و به طرز فجیعی آن را نادرست مدیریت کرده است، در مدت زمان باقی مانده هیچ محدودیتی برای مهار آن احساس نخواهد کرد؛ در صورتی که ترامپ پیروز انتخابات نشود، موجودی بسیار خطرناک برای مردمش خواهد بود.»

«نیویورک تایمز»، ادامه می‎دهد «مردم آمریکا در حال آماده شدن برای بروز هرگونه خشونت احتمالی هستند.»

در همین حال «واشنگتن پست» در اوایل ماه اکتبر گزارش داد که وزارت دادگستری آمریکا در نظر دارد مقام‎های خود را در یک مرکز فرماندهی در F.B.I مستقر کند تا برای هماهنگی در جهت پاسخ فدرال به هر گونه اختلال یا سایر مشکلات رای گیری که ممکن است در سراسر آمریکا به وجود بیاید، همکاری کنند.»

ادارات پلیس در سراسر آمریکا خود را برای مقابله با ناآرامی ها آماده می کنند؛ بانک ها و ساختمان های آپارتمانی در حال آماده سازی و مقاوم سازی برای دفاع در مقابل خشونت هستند.

همانطور که «واشنگتن پست»، گزارش داده، اداره گارد ملی آمریکا واحد جدیدی را تشکیل داده که بیشتر از پلیس های آموزش دیده نظامی تشکیل شده و می تواند برای کمک به سرکوب ناآرامی ها در روزهای آینده استفاده شود؛ حتی فیس بوک هم خود را برای خشونت های احتمالی آماده می کند.

«نیویورک تایمز» در بخش دیگری نوشت «البته نیاز نیست که موضوع به این صورت پیش برود و مردم آمریکا شاهد خشونت و درگیری در سرتاسر این کشور باشند؛ تنها لازمه جلوگیری از تمام این احتمالات این است که مانند تمام کشورها، یک نفر پیروز انتخابات شود و به انتخاب مردم آمریکا احترام گذاشته شود و قدرت به صورت مسالمت آمیز تحویل رییس جمهور منتخب شود.»

همچنین پیشتر رسانه های آمریکایی سناریوهای سیاسی محتمل در انتخابات این کشور را مطرح کرده بودند که به شرح زیر است:

۱: پیروزی جمهوریخواهان در کاخ سفید، سنا و مجلس نمایندگان

۲: پیروزی جمهوریخواهان در کاخ سفید و سنا و واگذاری نتایج در مجلس نمایندگان

۳: پیروزی جمهوریخواهان در کاخ سفید و واگذاری سنا و مجلس نمایندگان

۴ و ۵: پیروزی دموکرات‌ها در کاخ سفید، سنا و مجلس نمایندگان، پیروزی دموکرات‌ها در کاخ سفید و واگذاری سنا و مجلس نمایندگان

۶ و ۷: پیروزی دموکرات‌ها در کاخ سفید و سنا و واگذاری مجلس نمایندگان، و یا تنها پیروزی در سنا.

۸: پیروزی دموکرات‌ها در کاخ سفید، سنا و مجلس نمایندگان

۹: این سناریو پیروزی با اختلاف اندک را مطرح می‌کند که در این صورت احتمالا دونالد ترامپ از کناره گیری و واگذاری قدرت خودداری می‌کند.

منبع: میزان

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا اعتراضات آمریکا قره باغ انتخابات آمریکا دونالد ترامپ جو بایدن انتخابات دونالد ترامپ کاخ سفید آمریکا واشنگتن پست مجلس نمایندگان وزارت دادگستری ترامپ وزارت دادگستری آمریکا پیروزی دموکرات ها در کاخ سفید سنا و مجلس نمایندگان کاخ سفید مردم آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۵۳۶۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی

مذاکره کننده ارشد واشنگتن گفت مقامات ایالات متحده و کره جنوبی دیدگاه‌های مربوط به یک توافق جدید در مورد تقسیم هزینه‌های حضور نیروهای آمریکایی در کره جنوبی را مورد بحث قرار دادند و در صورت لزوم به مشورت ادامه خواهند داد.

به گزارش ایسنا، آمریکا و کره جنوبی ماه گذشته میلادی نمایندگانی را برای آغاز مذاکرات زودهنگام با هدف اجرای یک توافق جدید در سال ۲۰۲۶ معرفی کردند.

به نقل از خبرگزاری رویترز، رسانه‌های کره جنوبی گزارش کردند که هدف از این گفت‌وگو دستیابی به توافق پیش از هر گونه بازگشت دونالد ترامپ به کاخ سفید است که در دوران ریاست جمهوری خود سئول را به «سواری گرفتن از قدرت نظامی آمریکا» متهم کرده بود.

«لیندا اسپچت»، مذاکره کننده ارشد آمریکایی پیش از نخستین دور مذاکرات در هاوایی که سه شنبه تا پنجشنبه برگزار می‌شود، گفت واشنگتن به دنبال یک نتیجه عادلانه و برابر است.

وی افزود: «آمریکا و کره جنوبی دورنماهای خود را برای این نشست مطرح کرده‌اند. ما تا هر زمان که لازم باشد به رایزنی‌ها ادامه می‌دهیم.»

یک مقام ارشد دولت بایدن ماه گذشته میلادی اعلام کرد مذاکرات در مسیر و زودتر از موعد مقرر انجام شده، اما ایالات متحده انتخابات ریاست جمهوری نوامبر را به عنوان«مهلت جدی» نمی‌بیند.

بیش از ۲۸ هزار نیروی آمریکایی در کره جنوبی به عنوان بخشی از تلاش‌ها برای بازدارندگی در مقابل کره شمالی مجهز به سلاح هسته‌ای مستقر هستند.

در دوران ریاست جمهوری ترامپ، آمریکا و کره جنوبی پیش از دستیابی به توافقی برای افزایش مشارکت سئول در افزایش ۱۳.۹ درصدی هزینه‌های حضور نیروهای آمریکایی در کره جنوبی چندین ماه دچار تنش بودند. بر اساس قرارداد ۲۰۱۹، کره جنوبی حدود ۹۲۰ میلیون دلار برای این مساله در سال پرداخت می‌کرد اما ترامپ از سئول خواست تا این مبلغ را در سال به پنج میلیارد دلار برساند.

قرارداد کنونی در سال ۲۰۲۵ منقضی می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کمک‌ های جدید آمریکا چه معنایی برای اوکراین و پوتین دارد؟
  • کمک‌های جدید واشنگتن چه معنایی برای کی‌یف و پوتین دارد؟
  • اعلام آمادگی قالیباف ، متکی ، ذوالنوری ، آقاتهرانی ، رسایی و حاجی‌بابایی برای ریاست مجلس
  • تاکنون کدام گزینه ها برای ریاست مجلس دوازدهم مطرح شده اند؟
  • ۵ رقیب قالیباف برای ریاست مجلس مشخص شدند / این ۵ نفر می‌خواهند قالیباف را ناک اوت کنند
  • چه کسی بر صندلی ریاست مجلس دوازدهم تکیه می‌زند؟
  • رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی
  • طرح مشاوران ترامپ برای مجازات کشور‌هایی که دلار را کنار می‌گذارند
  • جو بایدن به زودی می‌میرد | دلیل پیروزی احتمالی ترامپ مشخص شد
  • رئیس جمهوری با حدود یکصد اتهام